HAPPY LIVING

Om DiVita.no

Divita.no er en naturlig gren som har vokst ut av SVE Profilgaver.
SVE Profilgaver er et norsk engrosselskap med hovedfokus på firmagaver, bekledning, samt reklame- og profilprodukter til bedrifter, offentlige institusjoner og organisasjoner. Den gode kvaliteten og servicen som vi har tilbudt bedrifter i over 30 år, har vi nå introdusert til privatmarkedet – og deg og meg!

Gå til butikken

Lurer du på noe?

Divita.no er en ren nettbutikk og er åpen når internett er tilgjengelig.
Vi betjener henvendelser mellom 08-16 alle hverdager.

Kontakt oss

HAPPY LIVING

I vår nettbutikk finner du gaver, sportutstyr, interiør og mat til deg selv eller andre, til alle anledninger.

KVALITET OG EGNE MERKER

DiVita.no har sammen med SVE Profilgaver en rekke egne merker – Chef (kjøkken), Chief Sound (lyd), DiVita (interiør), northpole (tur & reise), Sve Gourmet (mat), og SVE Outlet. Vi tester alltid produktene nøye før vi setter vårt kvalitetsstempel på de, slik at vi alltid kan tilby varer du kan ha nyte og dra glede og nytte av. I tillegg fører vi produkter fra lokale aktører innenfor mat.

LAGER OG LEVERING

Divita.no har et 3 500 kvm stort kjøle- og varelager, sentralt plassert i Sandvika utenfor Oslo. Derfra pakker og sender vi varene i løpet av kort tid – ofte på dagen! En bestilling hos divita.no leveres normalt mellom 3-7 virkedager. Gjennom et samarbeid med blant annet AskerExpressen, Schenker, UPS og PostNord kan vi tilby levering over hele landet.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

FÅ SPESIALTILBUD DIREKTE PÅ MAIL

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.